Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Φιλανθρωπικοί αγώνες σκι στη Βουλγαρία με τη συμμετοχήτου πρίγκηπα Αλβέρτου

Deutsch: Albert II, Prinz von Monaco English: ...
Image via Wikipedia
Η Βουλγαρική Ομοσπονδία Σκι έλαβε επιστολή από τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο Β’, με την οποία επιβεβαιώνει ότι θα παρευρεθεί στη φιλανθρωπικούς αγώνες σκι, το 6ο World Star Ski Event, που διεξάγεται φέτος στο χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, στις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Ο πρίγκιπας του Μονακό θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Νοτιοαφρικανή Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σαρλίν Γούιτστοκ, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Στην ομάδα του Αλβέρτου Β’, που θα λάβει μέρος στον αγώνα ταχύτητας σκι, θα συμμετάσχουν επίσης οι πρώην πιλότοι της Φόρμουλα 1, Βιτάλι Πέτροφ, Άρι Βατάνεν, Ρικάρντο Πατρέσε, Εμανουέλε Πίρο, ο πρώην οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας Λόρις Καπιρόσι και ο Βούλγαρος άσος του ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ.

Στους αγώνες σκι για τα παιδιά θα πάρουν επίσης μέρος πρώην σκιέρ, ο Γιούρι Κόσιρ από τη Σλοβενία, ο Φρεντερίκ Κοβίλι από τη Γαλλία και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ Σεργκέι Μπούμπκα.

Το 6ο World Star Ski Event είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Μάρτιο του 2011, όμως ακυρώθηκε λόγω του θανάτου της πριγκίπισσας Αντουανέτας του Μονακό, θείας του Αλβέρτου του Β’.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...