Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Το ΥΜΑΘ στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου

Η προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών από τη Ρουμανία, η ανάδειξη νέων τουριστικών προορισμών στη Βόρεια Ελλάδα και η ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας με τις αναδυόμενες τουριστικές αγορές της Ευρώπης, θα βρεθούν...
στο επίκεντρο της παρουσίας του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου «TTR», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου 2014.


Κατά την παρουσία του στη Ρουμανική πρωτεύουσα, την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Agerpres» και στον τηλεοπτικό σταθμό «Digi24», ενώ την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκθεσιακού κέντρου και θα έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού της Ρουμανίας και τουριστικούς πράκτορες.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επίσκεψης, το Γραφείο της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, κας. Μάγδας Καρακόλη, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Βουκουρέστι, στην οποία θα συμμετέχουν περισσότερες από 30 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και οι οποίες θα στελεχώσουν τα περίπτερα-χώρους των περιφερειών Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα λειτουργήσουν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βουκουρεστίου. Με τη σύμπραξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Βουκουρέστι, θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...