Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μαζί ο πρωθυπουργός της Σερβίας και ο Θ. Κυριακού

Boris Tadic, president of Serbia at the 2005 B...
Ο Σέρβος Πρόεδρος Boris Tadic - Image via Wikipedia
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο μεγαλύτερος Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, γιόρτασε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, τα δύο χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας του στην Σερβία, μέσω της εξαγοράς  του τηλεοπτικού σταθμού PRVA. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Mirko Cvetkovic, κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης και εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και  κοινωνικής ζωής της χώρας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώθηκε προς τιμή όλων των συνεργατών του τηλεοπτικού σταθμού  οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην εξαιρετική πορεία  του PRVA στο σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην αγορά ΜΜΕ της Σερβίας.
Από το 2010 που ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξαγόρασε από τον Όμιλο Murdoch την Fox Television άλλαξαν πολλά. Νέο όνομα και ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του,  οδήγησαν σε λιγότερο από 2 χρόνια το PRVA  στην κορυφή όλων των ΜΜΕ στη Σερβία. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουμε», ανέφερε στην Ομιλία του ο κ. Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ. «Από την εξαγορά του σταθμού έως και σήμερα , τo PRVA έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές προσδοκίες μας και είμαι πραγματικά  ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα . Ο συνδυασμός των ταλαντούχων εργαζομένων του σταθμού  και του ευνοϊκού νομοθετικού πλαισίου της χώρας , έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία μας στη Σερβία.  Εξίσου αποφασιστικής σημασίας, για την επιτυχία της επένδυσής μας, ήταν η υποστήριξη που είχαμε από την Κυβέρνηση αλλά και το γεγονός ότι η Σερβία βρίσκεται σε καθεστώς υπό ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στοιχείο που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην συνέχιση της επιτυχίας μας στο μέλλον».
Ο κ. Κυριακού ανέλυσε  τους λόγους της επένδυσης του Ομίλου στη Σερβία: «Πιστεύω ότι η Σερβία έχει μπροστά της μέλλον που βασίζεται  σε ανάπτυξη και ευημερία. Θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.  Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να επενδύσω στη Σερβία μέσω της εξαγοράς της Fox, με συμβούλευαν να μην το κάνω.  Πρόκειται για μία μικρή, κλειστή αγορά που δύσκολα δέχεται ξένους επενδυτές, ιδιαίτερα στα ΜΜΕ.  Μου τόνισαν χαρακτηριστικά : «Αφού ακόμα και ο Murdoch απέτυχε, πώς θα πετύχεις εσύ; Προφανώς, έκαναν λάθος!»
Ο κ. Κυριακού στη συνέχεια της Ομιλίας του τόνισε μεταξύ άλλων: «Έλληνες και Σέρβοι έχουμε τόσα κοινά: Θρησκεία, Πολιτισμό, Μουσική και Αξίες. Γιορτάζουμε ο ένας τις νίκες του άλλου. Σήμερα γιορτάζουμε την επιτυχία. To PRVA αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα του ότι oι σπουδαίοι και ταλαντούχοι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα. Δύο χρόνια φιλίας και εξαιρετικής συνεργασίας οδήγησαν το PRVA στη πρώτη θέση . Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Σερβία».
Ο Σέρβος Πρόεδρος Boris Tadic χαιρέτησε με μήνυμά του την επένδυση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Σερβία μέσω του PRVA. “Θα ήθελα να συγχαρώ τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για αυτή την ταχύτατη επιτυχία της επένδυσης στο PRVA στη Σερβία. Είμαι ενθουσιασμένος με τα σχέδιά σας να επεκτείνετε τις επενδύσεις σας στη χώρα μας, τη στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση,” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Tadic. “Μπορείτε να βασίζεστε στη δική μου υποστήριξη και στην υποστήριξη της κυβέρνησής μου για τις μελλοντικές επενδύσεις σας και ελπίζω ότι ο λαός της Σερβίας θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα προγράμματα που προσφέρει το PRVA”.
Tη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης σφράγισε με την παρουσία του ο Αντώνης Ρέμος. Ο κορυφαίος Έλληνας Καλλιτέχνης ιδιαίτερα δημοφιλής στην Σερβία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση την οποία απόλαυσαν οι καλεσμένοι του PRVA.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...