Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

"Νίκησε η Σερβία", δήλωσε ο νικητής των δημοτικών εκλογών στη βόρεια Μιτρόβιτσα του Κοσόβου

Ο νικητής των χθεσινών εκλογών για την ανάδειξη δημάρχου στη βόρεια Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, υποψήφιος του πολιτικού συνδυασμού “Srpska”, Κρστιμιρ Πάντιτς εκτίμησε ότι νίκησε η πολιτική της κυβέρνησης της Σερβίας και ότι με την επικράτηση των υποψηφίων του πολιτικού συνδυασμού “Srpska” σε εννέα δήμους του Κοσόβου, διασφαλίζει τη μάχη για τη διατήρηση του Κοσόβου στη σύνθεση της Σερβίας.

“Νίκησε η πολιτική της κυβέρνησης της Σερβίας, του κράτους της Σερβίας, επειδή θα έχουμε εννέα δημάρχους στο Κόσοβο που θα υλοποιήσουν την πολιτική της σερβικής κυβέρνησης σε αυτήν την περιοχή” δήλωσε ο κ. Πάντιτς στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων “Tanjug”.


“Κερδίσαμε σε εννέα δήμους μέσω των οποίων η κυβέρνηση της Σερβίας πιο ισχυρά και με εντονότερη παρουσία θα δραστηριοποιείται στην περιοχή. Κερδίσαμε σε εννέα δήμους στους οποίους οι Σέρβοι σαφώς και ηχηρά θα λένε πως δεν αναγνωρίζουν το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος.

Ο νικητής των εκλογών στη βόρεια Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του, επειδή “μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι στο Κόσοβο οι Σέρβοι δεν χωρίζονται σε εκείνους που ζουν βόρεια και νότια του ποταμού Ίμπαρ”.

“Έγινε σαφές ότι οι Σέρβοι του Κοσόβου αναγνωρίζουν την κυβέρνηση της Σερβίας και επιθυμούν να συνεργάζονται μαζί της και ότι αυτό θα κάνουν και στο μέλλον” συμπλήρωσε.

Ο κ. Πάντιτς διεμήνυσε ότι ως δήμαρχος είναι έτοιμος να συζητήσει με όλους εκείνους που θέλουν να εργαστούν προς όφελος όλων των πολιτών της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα.

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας πολιτών “Σρπσκα” γιόρτασαν χθες τη νίκη του Κρστίμιρ Πάντιτς βγαίνοντας στους δρόμους της πόλης με αυτοκίνητά τους, με κορναρίσματα, με σημαίες και με πυροβολισμούς στον αέρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...