Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μαφιόζικη δολοφονία στο κέντρου του Βελιγραδίου

Δολοφονήθηκε, σήμερα το πρωί, στο κέντρου του Βελιγραδίου, ο Νίκολα Μπόγιοβιτς, αδερφός ενός από τους αρχηγούς της "μαφίας του Ζέμουν" Λούκα Μπόγιοβιτς, όπως επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας και υπουργός Εσωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν κάλυκες και η αστυνομία διενεργεί αυτοψία. Η αστυνομία, σύμφωνα με τον κ. Ντάτσιτς, θα συνεχίσει να ερευνά για να διαπιστώσει τα κίνητρα της δολοφονίας και με βάση τα ευρήματα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει το δολοφόνο.

"Ο Νίκολα Μπόγιοβιτς είναι γνωστός στην αστυνομία από παλιά, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας" είπε ο κ. Ντάτσιτς.

Νωρίτερα, από την υπηρεσία ενημέρωσης της σερβικής αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών τραυματίστηκε από πυρά στο κέντρο του Βελιγραδίου και υπέκυψε στα τραύματά του στο κέντρο επειγόντων περιστατικών.

Το θύμα έφερε τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, στο θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, στα άνω άκρα, δήλωσε η εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας, Νάντα Ματσούρα τονίζοντας ότι μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο κέντρο επειγόντων περιστατικών.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, άγνωστο άτομο πλησίασε τον Νίκολα Μπόγιοβιτς στο δρόμο και τον πυροβόλησε αρχικά στο κεφάλι και στη συνέχεια και σε άλλα μέρη του σώματος.

Ο αδερφός του θύματος, Λούκα Μπόγιοβιτς, τους τελευταίους 15 μήνες κρατείται σε φυλακή της Μαδρίτης και αναμένει την έκδοσή του στη Σερβία, καθώς είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονίες.

Ο Νίκολα Μπόγιοβιτς, μαζί με τη σύζυγό του αδερφού του Μπάρμπαρα Μπόγιοβιτς και άλλα 22 μέλη εγκληματικής οργάνωσης από τη Σερβία, την Κροατία και τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη συνελήφθησαν τον Οκτώβριο του 2012 ως ύποπτοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λαθρεμπόριο ναρκωτικών στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της ισπανικής αστυνομίας.

Ο Νίκολα και η Μπάρμπαρα Μπόγιοβιτς αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 20μερη κράτηση στη φυλακή της πόλης Αλικάντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...