Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Γιατί συνελήφθη στην Ελλάδα ο γιος του προέδρου της Βουλής των Σκοπίων


Δεν του βγήκαν σε... καλό οι διακοπές που αποφάσισε να κάνει στην Ελλάδα ο Φίλιπ Βελιανόσκι, γιος του προέδρου της Βουλής των Σκοπίων. Ο 20χρονος που είχε έρθει στη χώρα μας το Πάσχα, συνελήφθη στο Κιλκίς με ναρκωτικές ουσίες και ένα στιλέτο στην κατοχή του.

Ο 20χρονος ήταν καθ' οδόν προς την Χαλκιδική το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από τις αρχές στο Κιλκίς. Κατά τη διάρκειά του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο ΙΧ του Βελιανόσκι ναρκωτικές ουσίες και ένα στιλέτο. Έτσι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα την επομένη, όπου δήλωσε πως τα ναρκωτικά προορίζονταν για προσωπική του χρήση και ότι δεν γνώριζε πως στην Ελλάδα απαιτείται άδεια για την κατοχή του στιλέτου. Τελικά ο Εισαγγελέας όρισε δικάσιμο για τις 5 Ιουλίου και επετράπη στον 20χρονο να επιστρέψει στα Σκόπια. Όμως οι αστυνομικές αρχές τον χαρακτήρισαν «persona non grata» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τράικο Βελιανόσκι έρχεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας των παιδιών του. Στις αρχές του χρόνου η κόρη του Ιβάνα «ανέβασε» στο Instagram αισθησιακές φωτογραφίες και έγινε πρωτοσέλιδο σε σκανδαλοθηρικές εφημερίδες των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...