Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Βουλγαρία: Άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα σκόρπισε τον τρόμο

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, στην πόλη Λιάσκοβετς της Βουλγαρίας.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 53χρονος δράστης είναι άνεργος και δεν έχει βγει από το σπίτι του, που βρίσκεται απέναντι από σχολείο στο κέντρο της βουλγαρικής πόλης, από το 2010.


Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ο 53χρονος είχε πολλές φορές παραπονεθεί για τον θόρυβο που κάνουν τα παιδιά του σχολείου παίζοντας στην αυλή και είχε απειλήσει πως θα πυροβολήσει εναντίον τους.

Το τηλεοπτικό δίκτο BNT αναφέρει ότι η αστυνομία περικύκλωσε το σπίτι του δράστη γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) καλώντας τον να παραδοθεί κι εκείνος άνοιξε πυρ.

Ο διευθυντής του σχολείου είχε επανειλημμένα ενημερώσει την αστυνομία για τις απειλητικές επιστολές του 53χρονου και είχε προειδοποιήσει τα παιδιά να μην παίζουν στο τμήμα εκείνο της αυλής που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 53χρονου.

Οι καθηγητές αναφέρουν ότι η τελευταία απειλητική επιστολή εστάλη χθες, ενώ τα παιδιά υποστηρίζουν ότι τούς απείλησε και διά ζώσης.

"Αυτός ο άνδρας είναι γείτονάς μου και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος" δήλωσε ένας τηλεθεατής σε εκπομπή του βουλγαρικού τηλεοπτικού δικτύου Nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...