Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Βουλγαρία: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί στο κέντρο της Σόφιας

Ο άνδρας, ο οποίος είπε ότι είναι απελπισμένος επειδή έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη εξετάστηκε από ιατρική ομάδα.

Ένας άνδρας επιχείρησε το πρωί της Πέμπτης να αυτοπυρποληθεί μπροστά από την έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου, στο κέντρο της Σόφιας.

Ο Τσαβντάρ Γιάνεφ, ο οποίος αγνοείτο τις δύο τελευταίες μέρες περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να βάλει φωτιά, αλλά η αστυνομία τον απέτρεψε.

Ο άνδρας, ο οποίος είπε ότι είναι απελπισμένος επειδή έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη εξετάστηκε από ιατρική ομάδα. Ο γενικός εισαγγελέας Σοτίρ Τσατσάροφ βγήκε από το δικαστικό μέγαρο και συζήτησε μαζί του.

Ο κ. Τσατσάροφ είπε ότι ο Γιάνεφ και η σύζυγός του θα γίνουν δεκτοί και θα μιλήσουν με τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου.

Νωρίτερα το πρωί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στο δικαστικό σύστημα καταγγέλλοντας ότι είναι υπό την ομηρεία οργανωμένων εγκληματικών ομάδων.

Σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο αναμένεται να ψηφίσει για την πειθαρχική ποινή της απόλυσης σε βάρος του εισαγγελέα της Σόφιας Νικολάι Κοκίνοφ με αφορμή τη σκανδαλώδη ηχογραφημένη συνομιλία με τον πρώην υπουργό Γεωργίας, Μίροσλαβ Ναϊντένοφ και τον πρώην πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ που διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...