Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Στη Ρουμανία την Πέμπτη (4/4) ο Αβραμόπουλος

Αύριο, Πέμπτη (4/4), ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, μεταβαίνει στο Βουκουρέστι, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας κ. Victor Ponta, και θα πραγματοποιήσει διμερείς διαβουλεύσεις με τον ομόλογό του Υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας κ. Titus Corlatean.

Οι δύο Υπουργοί θα εξετάσουν τρόπους ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας. Θα συζητήσουν επίσης για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ε.Ε. για το διάστημα 2014-20. Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται επίσης οι περιφερειακές εξελίξεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, καθώς και η συνεργασία των δύο χωρών στα πλαίσια περιφερειακών οργανισμών.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών στον Τύπο, ενώ ο κ. Corlatean θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμή του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών. Αμέσως μετά, ο κ. Αβραμόπουλος θα αναχωρήσει απευθείας για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...