Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Συλλυπητήρια Σερβίας - Κροατίας για το θάνατο του Κίρο Γκλιγκόροφ


Τηλεγράφημα συλλυπητηρίων στον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, για το θάνατο του πρώην προέδρου της βαλκανικής αυτής χώρας απέστειλε ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς.Στο τηλεγράφημά του, ο κ. Τάντιτς εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον κ. Ιβάνοφ, αλλά και στο λαό της ΠΓΔΜ.

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Κίρο Γκλιγκόροφ απέστειλε, επίσης, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Κροατίας.

Στο μήνυμά του προς τον κ. Ιβάνοφ, ο πρόεδρος της Κροατίας Ίβο Γιοσίποβιτς εκφράζει τη θλίψη του, τονίζοντας ότι ο πρώτος πρόεδρος της ανεξάρτητης ΠΓΔΜ θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων «για τον αποφασιστικό αγώνα του υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων, της ελευθερίας και της δημοκρατίας».
Για τον πλέον εξέχοντα πολιτικό της ΠΓΔΜ κάνει λόγο στο μήνυμά του προς τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Τράικο Βελιάνοφσκι, ο πρόεδρος της κροατικής βουλής Μπόρις Σπρεμ.

Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν, επίσης, ο πρωθυπουργός της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς και ο πρώην πρόεδρος της Κροατίας Στιέπαν Μέσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...