Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Επίτιμος δημότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας

Επίτιμος Δημότης Θεσσαλονίκης θα ανακηρυχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Ρόζεν Πλεβνέλιεφ, κατά την έκτακτη 18η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 στις 15.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης θα απονέμει στον Βούλγαρο Πρόεδρο το χρυσό μετάλλιο της πόλης.
Νωρίτερα, στις 14.30 κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο ο κ. Ρόζεν Πλεβνέλιεφ, που θα συνοδεύεται από κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων του Τύπου της γειτονικής χώρας, θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη με τον οποίο θα συζητήσει θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.
Η διοργάνωση της τελετής ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Rosen Plevneliev ως Επίτιμου Δημότη Θεσσαλονίκης και της απονομής σ’ αυτόν του Χρυσού Μεταλλίου της πόλης, είχε εγκριθεί ομόφωνα την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία, 17η συνεδρίασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...