Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Στηρίζουν τον Στανίσεφ οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές εξέφρασαν ομόφωνα την υποστήριξή τους στον πρόεδρο του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Σεργκέι Στανίσεφ, σύμφωνα με βουλγαρική εφημερίδα.

«Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές υπερασπίζονται τον Στανίσεφ». Μ' αυτό τον χαρακτηριστικό τίτλο η εφημερίδα «24 Ώρες» της Σόφιας αναφέρεται στην πρόσφατη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη βουλγαρική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα - αλλά και σε πολλά άλλα - οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές εξέφρασαν ομόφωνα την υποστήριξή τους στον πρόεδρο του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος αλλά και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Σεργκέι Στανίσεφ.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος - μεταξύ άλλων - ο Μάρτιν Σουλτς, ο Χάνες Σβόμποντα και πολλά άλλα ηγετικά στελέχη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Στα σχετικά δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου επισημαίνεται ότι στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος εκφράστηκε υποστήριξη στον κ. Στανίσεφ, τον οποίο ο πρώην πρόεδρος της Βουλγαρίας και των Βούλγαρων Σοσιαλιστών Γκεόργκι Παρβάνοφ και άλλα στελέχη του κόμματος κατηγόρησαν για σοβαρά πολιτικά λάθη και τού ζήτησαν να παραιτηθεί.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς αναδείχθηκε ως πιθανότερος υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για νέος πρόεδρος της Κομισιόν, στο φόρουμ της Σόφιας.

Ο κ. Σουλτς, μιλώντας στη συνάντηση, έκανε λόγο- μεταξύ άλλων - για «διαρροή ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς παράκτιες ζώνες κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...