Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι Σέρβοι επέλεξαν την Ελλάδα

Την Ελλάδα επέλεξαν πέρυσι για διακοπές επτά στους δέκα Σέρβους τουρίστες (ποσοστό 70%), σύμφωνα με στοιχεία της... Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων της Σερβίας, ενώ καταγράφηκε αύξηση, της τάξης του 20%, όσον αφορά στην πώληση τουριστικών πακέτων για τη χώρα μας και ειδικότερα για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Τα παραπάνω επεσήμανε ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την επικείμενη ελληνική συμμετοχή στην 36η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου 2014.

"Στόχος μας είναι το 2014 να προχωρήσουμε με ταχύτερους ρυθμούς στην εξειδίκευση των εθνικών τουριστικών στόχων που έχουμε θέσει και μέσα από την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες στη Βόρεια Ελλάδα, καθιστώντας τη σημείο τουριστικής αναφοράς για το σύνολο των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Ευρώπης" σημείωσε ο κ.Καράογλου.

Ο υπουργός θα παρουσιάσει σε ξένους τουριστικούς πράκτορες -για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συγκεκριμένη έκθεση- ιδιαίτερες τουριστικές πτυχές της Βόρειας Ελλάδας. Επίσης, θα επισκεφθεί τα περίπτερα των ελληνικών συμμετοχών, θα συνομιλήσει με εκπροσώπους των φορέων του τουρισμού, ενώ θα έχει σειρά επαφών με τουριστικούς πράκτορες, στους οποίους θα παρουσιάσει την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...