Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Βουλγαρία: Nεκρός βρέθηκε ο μητροπολίτης Βάρνας Κύριλλος

Σε παραλία κοντά στο μεγαλύτερο λιμάνι της Βουλγαρίας, τη Βάρνα - Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση καθώς υπάρχουν φήμες για βίαιο θάνατο του μητροπολίτη

Ο μητροπολίτης Βάρνας Κύριλλος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στο μεγαλύτερο λιμάνι της Βουλγαρίας τη Βάρνα, μετέδωσαν τα βουλγαρικά MME, επικαλούμενα ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών.

Ο προκαθήμενος της εκκλησίας της «παραθαλάσσιας πρωτεύουσας της Βουλγαρίας», όπως είναι ευρύτατα γνωστή η παράκτια πόλη του Εύξεινου Πόντου, βρέθηκε πνιγμένος στην περιοχή «Τράκατα», όπου έκανε μπάνιο κάθε πρωί ενώ πολλές φορές βουτούσε για μύδια με μάσκα και βατραχοπέδιλα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία ΒΝΡ.

Προς το παρόν η τοπική εισαγγελία δεν έχει σχολιάσει τις φήμες για πιθανό βίαιο θάνατο του μητροπολίτη, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, σύμφωνα με τη ΒΝΡ.

Ο μητροπολίτης Βάρνας υπήρξε μέλος της Ιεράς Συνόδου της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επί 24 χρόνια ενώ είχε εκλεγεί ως προσωρινός Προκαθήμενος της Βουλγαρικής Εκκλησίας μετά την εκδημία του Πατριάρχη Μαξίμου στο τέλος του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...