Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Οι άσωτοι Βρετανοί τουρίστες βρήκαν αλλού φθηνό αλκοόλ - Στη Sunny Beach της Βουλγαρίας


 «Ξεχάστε τα Μάλια, καλώς ήρθατε στην Sunny Beach», γράφει η Daily Mail και διανθίζει το ρεπορτάζ για το νέο «άνδρο οργίων» των νεαρών Βρετανών τουριστών με χαρακτηριστικές φωτογραφίες των ...ακολασιών τους.

Η Sunny Beach είναι στη γειτονική Βουλγαρία. «Είναι το νέο σημείο συνάντησης των νεαρών Βρετανών για σεξ και αλκοόλ, πολύ αλκοόλ», γράφει ο συντάκτης που χαρακτηρίζει το παραθαλάσσιο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας ως κορυφαίο προορισμό Ολλανδών, Γερμανών, Σκανδιναβών και τώρα Βρετανών νεαρών».


«Ξεχάστε τον Κάβο, τα Μάλια, την Ζάκυνθο», γράφει. Η πόλη διαθέτει 200 ξενοδοχεία κι άλλα τόσα μπαρ και είναι κοινό μυστικό ότι δέλεαρ είναι το φθηνό ποτό, που συχνά οδηγεί στο θάνατο.

Τον περασμένο μήνα ένας 19χρονος από τη νότια Ουαλία έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε και σκοτώθηκε. Ηταν μεθυσμένος.


Πέρυσι, σε διάστημα πέντε μηνών, η βρετανική πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια έπρεπε να ασχοληθεί με το θάνατο 24 ατόμων, μεταξύ των οποίων τρεις προήλθαν από μοιραίες πτώσεις από μπαλκόνια ξενοδοχείων.


Αναφέρει και άλλους κινδύνους το δημοσίευμα. Οπως, για παράδειγμα, ότι σε πάγκους στους δρόμους πωλούνται μόλις για δύο δολάρια μαχαίρια με δέκα ιντσών λεπίδες, ηλεκτρικά teasers και σιδηρογροθιές.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...