Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Σερβία: Προς έξι νέους προορισμούς θα πετάξει η Air Serbia

Νέες πτήσεις από το Βελιγράδι προς τη Βηρυτό, τη Βουδαπέστη, τη Σόφια και τη Βάρνα θα εγκαινιάσει στις 30 Μαρτίου ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας «Air Serbia», όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της Ντάνε Κόντιτς.


 Στα νέα δρομολόγια της «Air Serbia» θα προστεθούν και ακόμη δύο, προς Κίεβο και Βαρσοβία, μέχρι τις 29 Μαΐου, αυξάνοντας τον αριθμό των προορισμών στους 35, ήτοι μία αύξηση 20% σε σχέση με τους προορισμούς που εξυπηρετούνται σήμερα.


«Η επέκταση του δικτύου αερομεταφορών είναι ο βασικός μας στόχος και έχουμε καταρτίσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη συνολικά 39 προορισμών πτήσεων σε 30 χώρες μέχρι τον Ιούνιο του 2014», δήλωσε ο κ. Κόντιτς, προσθέτοντας ότι οι πτήσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα προς Άμπου Ντάμπι, Πράγα, Βουκουρέστι, Μπάνια Λούκα και Λιουμπλιάνα είχαν μεγάλη ανταπόκριση.

Η «Air Serbia» ξεκίνησε τη λειτουργία της ως εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας στις 26 Οκτωβρίου 2013. Έχοντας ως βάση το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου «Νίκολα Τέσλα» εκτελεί πτήσεις προς 29 προορισμούς επιβατών και φορτίων, στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Σε συνεργασία με τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εταίρο της, την «Etihad Airways» (η Etihad κατέχει το 49% του μετοχικού κεφαλαίου των σερβικών αερογραμμών), εξυπηρετεί υπερατλαντικές πτήσεις προς την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...