Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Σώθηκε ο έλληνας σκιέρ που χτυπήθηκε από χιονοστιβάδα στο Μπάνσκο

Ο σκιέρ και δύο άλλοι φίλοι του προκάλεσαν χιονοστιβάδα ενώ έκαναν σκι στις χαράδρες στην περιοχή «Ετσεμίτσιστε», κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, στη Βουλγαρία.


Τύχη...βουνό είχαν τρεις Έλληνες σκιέρ οι οποίοι γλίτωσαν από χιονοστιβάδα, την οποία προκάλεσαν οι ίδιοι, όταν πήγαν να κάνουν σκι έξω από τις οριοθετημένες πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, στη Βουλγαρία.


Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Βουλγαρίας «Φόκους», επικαλούμενο αρμόδια πηγή της Υπηρεσίας Ορεινής Διάσωσης (ΥΟΔ) του χιονοδρομικού κέντρου, οι τρεις Έλληνες πήγαν να κάνουν σκι στις χαράδρες στην περιοχή «Ετσεμίτσιστε», ψηλότερα από την τοποθεσία «Σιλιγκάρνικα» όπου βρίσκονται μερικές από τις κανονικές πίστες.

Όπως δήλωσε στο βουλγαρικό πρακτορείο ο υπάλληλος υπηρεσίας της ΥΟΔ στο Μπάνσκο, η ριψοκίνδυνη ιδέα των σκιέρ προκάλεσε χιονοστιβάδα, η οποία πλάκωσε τον ένα από τους τρεις.

Ο ένας έφυγε αμέσως να φέρει βοήθεια, ενώ εκείνος που έμεινε επί τόπου έσκαψε το χιόνι και κατάφερε να βγάλει έξω τον θαμμένο φίλο του.

Και οι τρεις σκιέρ είναι καλά στην υγεία τους.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/250726/sothike-o-ellinas-skier-pou-htupithike-apo-hionostivada-sto-bansko/#ixzz2rct09Zne
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...