Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Παραμυθένιοι γάμοι στα κάστρα της Κροατίας

Κάστρα για την τέλεση των γάμων τους νοικιάζουν Ιάπωνες και Κινέζοι που επισκέπτονται την Κροατία, για να ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους σε ειδυλλιακό περιβάλλον, μέσα σε μοναδικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς οικοδομήματα, βγαλμένα από "παραμύθια".


Μάλιστα, το κάστρο Τράκοσκαν (Trakoscan) έρχεται πρώτο στην προτίμηση των πολιτών από τις ασιατικές αυτές χώρες που επιλέγουν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους όχι στη χώρα τους, αλλά σε ένα μακρινό προορισμό, την Κροατία, μετέδωσαν τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης της Κροατίας.


Η τιμή ενοικίασης του κάστρου για γάμο είναι 200 ευρώ Στελέχη του κρατικού φορέα που διαχειρίζεται τη λειτουργία του κάστρου Trakoscan δήλωσαν πως το τελευταίο διάστημα το κάστρο "κλέβει" ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις και τις... καρδιές μελλόνυμφων από την Κίνα και την Ιαπωνία που το επιλέγουν για την τέλεση των γάμων τους. Η τιμή ενοικίασης του κάστρου Τράκοσκαν για την τέλεση γάμου είναι μόλις 200 ευρώ, ποσό προσιτό και ιδιαίτερα "δελεαστικό" για τους μελλοντικούς γαμπρούς και τις μέλλουσες νύφες, που δεν διστάζουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσουν.

Η εφημερίδα Glas Slavonije επισημαίνει ότι η τιμή ενοικίασης αυξάνεται εάν το ζευγάρι των μελλόνυμφων επιθυμεί να οργανώσει και κέτερινγκ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...