Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βρήκαν το κλεμμένο τρακτέρ στην Αλβανία!

Είχε αρχίσει να το... κλαίει το τρακτέρ του που έκανε φτερά μέσα από τις περιφραγμένες εγκαταστάσεις του ο ιδιοκτήτης μιας κτηνοτροφικής μονάδας στο Μελάνθιο Καστοριάς, όταν η άψογη διασυνοριακή συνεργασία που έχουν αναπτύξει η ελληνική και η αλβανική Αστυνομία έδωσε τη λύση!


Μετά την καταγγελία για κλοπή του γεωργικού ελκυστήρα του που είχε κάνει στις 16 Δεκεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα Νεστορίου ο 49χρονος κτηνοτρόφος, από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το μηχάνημα είχε περάσει τα σύνορα προς την Αλβανία και ενημερώθηκαν άμεσα οι αλβανικές αρχές.


Το κλεμμένο τρακτέρ βρέθηκε στην περιοχή της Κορυτσάς, όπου το χρησιμοποιούσε ο  28χρονος Αλβανός ο οποίος το είχε κλέψει! Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της αλβανικής Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές στο ελληνικό έδαφος, ενώ ο ελκυστήρας βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κορυτσάς, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επιστροφή του στα χέρια του ιδιοκτήτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...