Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Σερβία: Aντιδράσεις για τη γυμνή σύμβουλο του υπουργού

Σύμβουλος στο υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας είναι η 27χρονη Vanja Hadzovic, η οποία ονειρεύεται καριέρα διπλωμάτη. Ωστόσο, οι αποκαλυπτικές της φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κουτσομπολίστικη Blic μάλλον θα αποτελέσουν τροχοπέδη για την ανέλιξή της.


Ήδη οι ανώτεροί της στο σερβικό υπουργείο αντέδρασαν στη θέα των φωτογραφιών, όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η νεαρή υφιστάμενή τους.

"Υπάρχουν κάποιοι τόσο μέσα στη Σερβία όσο και στο εξωτερικό που θεωρούν ότι αυτές οι πόζες δεν αρμόζουν σε μία γυναίκα με φιλοδοξίες να γίνει διπλωμάτης" τόνισε πηγή του υπουργείου σύμφωνα με την Daily Mail.


H Vanja δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, ενώ ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Ivan Mrkic θεωρεί πως η υπόθεση της νεαρής συμβούλου θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μέσα στην κυβέρνηση.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η Vanja είναι ακόμη εκπαιδευόμενη και δεν εκτελεί καθήκοντα διπλωμάτη ακόμη, ενώ έχει κλείσει όλα τα προφίλ της στα social media και τόνισε ότι η σύμβουλος εκτελεί καθημερινά τα καθήκοντά της με μεγάλη ευσυνειδησία.

Στο παρελθόν η Vanja Hadzovic υπήρξε αντιπρόεδρος της νεολαίας των Σοσιαλιστών, που είχαν ηγέτη τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.






Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...