Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Μπακογιάννη σε πρέσβη των Σκοπίων: Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ οφείλετε να σέβεστε τις αποφάσεις τους

Στο πλαίσιο εκδήλωσης της Αυστριακής Ένωσης Εξωτερικής πολιτικής και Ηνωμένων Εθνών η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη είχε έναν έντονο διάλογο με την πρέσβη των Σκοπίων στην Αυστρία κ. Κολέφσκα.


Σε ερώτηση που της απηύθυνε η πρέσβης των Σκοπίων στην Αυστρία κ. Κολέφσκα «γιατί η Ελλάδα εμποδίζει» όπως είπε «την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι "εφόσον θέλετε να γίνετε μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ οφείλετε να σέβεστε τις αρχές των οργανισμών αυτών και εσείς έχετε αποδείξει ότι δεν τις σέβεστε" και συμπλήρωσε "Ο κ. Γκρουέφσκι καλλιεργεί αλυτρωτισμό και εθνικισμό και αρνείται να συνεργαστεί εποικοδομητικά. Οφείλετε να σεβαστείτε την ομόφωνη απόφαση του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα, είναι στο χέρι σας να κάνετε βήματα για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης".

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν της, ο πρόεδρος της Αυστριακής Ένωσης Εξωτερικής πολιτικής και Ηνωμένων Εθνών και πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Βόλφγκανγκ Σούσελ, με θέμα «Προκλήσεις για την Ελλάδα: Μία ελληνική θεώρηση», στο παλάτι Χόφμπουργκ της Βιέννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...