Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή Ομπάμα στον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Eντι Ράμα

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας έχει την υποστήριξη του Προέδρου Ομπάμα στην προσπάθεια του να εντείνει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας του
Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, απέστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. «Είμαι πρόθυμος να συνεργαστούμε μαζί σας στην αντιμετώπιση των θεμάτων και των προκλήσεων του σημερινού κόσμου» γράφει ο κ. Ομπάμα στην αρχή της επιστολής. 

«Ως σύμμαχοι και φίλοι, ΗΠΑ και Αλβανία έχουν ήδη δημιουργήσει μια εταιρική σχέση με αμοιβαία συμφέροντα» σημειώνει ο αμερικανός Πρόεδρος.

Ο ίδιος εκτιμά τη στάση της Τιράνων και αναφέρει ότι «είμαστε ευγνώμονες για τη συμμετοχή της Αλβανίας, στον κοινό μας αγώνα στο Αφγανιστάν και τη Συρία, καθώς και για τον ρόλο σας, ως παράγοντα σταθερότητας στα Βαλκάνια».

Ο αμερικανός Πρόεδρος, τέλος, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο 'Εντι Ράμα θα λειτουργήσει «με πρωταρχικό εποικοδομητικό τρόπο με όλα τα πολιτικά κόμματα για την εδραίωση της δημοκρατίας μέσω οικονομικών μεταρρυθμίσεων, φέρνοντας την Αλβανία πιο κοντά στην πραγματοποίηση της φιλοδοξίας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...