Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα και επισήμως ο Τόνι Μπλέρ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ (αριστερά) με το Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ βρίσκεται στα Τίρανα, όπου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της νέας κυβέρνησης του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα. 


Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον κ. Ράμα, στην οποία ανακοινώθηκε ότι θα είναι σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης.

Ο κ. Ράμα τόνισε ότι ο πρώην βρετανός Πρωθυπουργός δεν θα πληρώνεται από τους Αλβανούς φορολογούμενους, αλλά θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στην αλβανική κυβέρνηση.

Ο κ. Μπλερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του αποστολή και πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας διαφορετική Αλβανίας.

«Είμαι εδώ γιατί πιστεύω σε αυτή τη χώρα, σε αυτούς τους ανθρώπους, και πιστεύω στο όραμά τους για την πρόοδο. Νομίζω ότι η ιδέα του προσανατολισμού της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια πολύ σημαντική ιδέα και θα ήθελα πολύ να δω αυτή τη χώρα, μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας», δήλωσε ο κ. Μπλερ, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής στην Αλβανία, λόγω της στάσης του, υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, το 1999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...