Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κέρκυρα έρχεται ο Πρωθυπουργός της Σερβίας

Από την περσινή επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς

Υψηλή εκπροσώπηση και φέτος για τις εκδηλώσεις μνήμης στους Σέρβους στρατιώτες. Τον Σέρβο Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν δύο Υπουργοί και άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας.


Σύμφωνα με την Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα, στην Κέρκυρα έρχεται ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης στους Σέρβους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου και η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 11 το πρωί, της 26ης/9 στο Βίδο, όπου το Μαυσωλείο για τους Σέρβους στρατιώτες.

Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας θα καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο, στον Ναυτικό Σταυρό και στον Υγρό Τάφο στο Βίδο ενώ αναμένεται η παρουσία υψηλής αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, η οποία θα καταθέσει στεφάνια εκ μέρους του Υπουργείου Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας. Στο χώρο του μαυσωλείου προβλέπεται επίσης επίσημη ομιλία του Σέρβου Πρωθυπουργού και του Δήμαρχου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, στα περσινά πρότυπα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Στις 27 Σεπτεμβρίου προβλέπονται εκδηλώσεις στα Γουβιά και τον Άγιο Ματθαίο, ενώ τον Πρωθυπουργό της Σερβίας θα συνοδεύουν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής Γιόβαν Κρκόμπαμπιτς και ο Υπουργός Πολιτισμού και Πληροφοριών Ιβάν Τάσοβατς.

*corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...