Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Οι θέσεις της Ελλάδας η βάση του προβλήματος της ονομασίας, λένε τα Σκόπια

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε στον κ. Ποπόφσκι τις θέσεις που παρουσίασε στον προσωπικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς


Ευθύνες στην Ελλάδα για την αδυναμία εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα της ονομασίας επέρριψε ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε., όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων της ΠΓΔΜ, ΜΙΑ.

«Οι θέσεις από το νότο (σ.σ. εννοεί της Ελλάδας) αποτελούν τη βάση του προβλήματος. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν έχουν διάθεση να αποτελέσουν μέρος της λύσης του προβλήματος. Για όλα τα άλλα μπορούμε να συνεργαστούμε, όμως για το πρόβλημα (της ονομασίας) μας χωρίζουν βουνά», δήλωσε ο κ. Πόποσκι.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε στον κ. Ποπόφσκι τις θέσεις που παρουσίασε στον προσωπικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...