Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στη Βουλγαρία

Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με αυτοκίνητα - Η τροχαία ερευνά το ενδεχόμενο να αποκοιμήθηκε ο οδηγός του φορτηγού 


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο «Αίμος», ανατολικά της Σόφιας, στη Βουλγαρία.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βυτιοφόρου φορτηγού αυτοκινήτου (με πινακίδες Ρουμανίας) με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό  Ι.Χ. αυτοκίνητων, στην περιοχή του χωριού «Γκάρα Γιάννα», ανατολικά της βουλγαρικής πρωτεύουσας, πέθαναν τρεις άνθρωποι, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, με τους δύο από αυτούς να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τροχαία ερευνά το ενδεχόμενο να αποκοιμήθηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου φορτηγού αυτοκινήτου που προκάλεσε το δυστύχημα.

Εξαιτίας του πολύνεκρου δυστυχήματος ακυρώθηκε η προγραμματισμένη, για σήμερα, επίσημη τελετή εγκαινίων της νέας οδικής σύνδεσης του περιφερειακού δρόμου της βουλγαρικής πρωτεύουσας με την εθνική οδό Σόφιας-Βάρνας, στην οποία προσκεκλημένοι ήταν ο υπουργός Μεταφορών Νταναϊλ Παπάζοφκαι και άλλοι αξιωματούχοι.

Την παραίτηση της υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση

Την παραίτηση της υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης της Βουλγαρίας Ντεσισλάβα Τερζίεβα, ζήτησε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης GERB Μπόικο Μπορίσοφ, με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο.

Σε ανακοίνωση Τύπου του GERB, ο κ. Μπορίσοφ επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι, η υπουργός δεν εισάκουσε τις εκκλήσεις του κ. Μπορίσοφ, «να ανοίξει το ταχύτερο δυνατόν την οδική σύνδεση του περιφερειακού δρόμου της Σόφιας με τον αυτοκινητόδρομο 'Αίμος', με συνέπεια να συνεχίζεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση και να δημιουργούνται προϋποθέσεις για σοβαρά τροχαία ατυχήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...