Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μπόικο Μπορίσοφ: Παίζει μπάλα και σπάει... ρεκόρ!


Ο πρώην επικεφαλής της βουλγαρικής κυβέρνησης φόρεσε τη φανέλα με το Νο 13 της Βίτοσα Μπίστριτσα, αγωνίστηκε για 54 λεπτά εναντίον της Ρακόφσκι και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ σε επαγγελματικό βουλγαρικό πρωτάθλημα

Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, κατάφερε για ακόμα μια φορά να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς σε ηλικία 54 ετών έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ σε επαγγελματικό βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Φορώντας τη φανέλα με το Νο 13 της Βίτοσα Μπίστριτσα αγωνίστηκε για 54 λεπτά εναντίον της Ρακόφσκι σε αγώνα για το πρωτάθλημα  της Β' Εθνικής (0-0).

Μάλιστα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λοκομοτίβ στην περιοχή Ναντέζντα της Σόφιας, αποθέωναν τον Μπορίσοφ κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 ο Μπορίσοφ θριάμβευσε στην ψηφοφορία των φιλάθλων για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, αφού συγκέντρωσε το 44% των ψήφων, με τον -τότε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να έρχεται δεύτερος με 24%.

Ωστόσο, ο Μπορίσοφ προέτρεψε τότε τους διοργανωτές να ακυρώσουν την ψηφοφορία, χαρακτηρίζοντάς την ως ψήφο διαμαρτυρίας, δηλώνοντας: «Αυτή η ψήφος δεν είναι σημάδι ότι ο Μπορίσοφ είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά ότι το βουλγαρικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και μια νέα πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...