Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Βοσνία: Δύο εκατομμύρια υποθέσεις στα δικαστήρια για ανεξόφλητους λογαριασμούς!

Το Ανώτατο Δικαστικό και Εισαγγελικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος για μια χώρα, με πληθυσμό μικρότερο των τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων


Ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για διάστημα άνω του ενός έτους, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από το ανεξάρτητο Ανώτατο Δικαστικό και Εισαγγελικό Συμβούλιο της βαλκανικής αυτής χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την ετήσια έκθεση του Συμβουλίου, στο τέλος του 2012 καταγράφηκαν 2.112.622 υποθέσεις που εκκρεμούσαν στα δικαστήρια της χώρας.

Το Ανώτατο Δικαστικό και Εισαγγελικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος για μια χώρα, με πληθυσμό μικρότερο των τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων.

Οι περισσότερες υποθέσεις που εκκρεμούν (τουλάχιστον 1,6 εκατ.) σχετίζονται με ανεξόφλητους λογαριασμούς εταιρειών κοινής ωφέλειας και οι υπόλοιπες αφορούν πιο σοβαρά θέματα, επισημαίνεται - μεταξύ άλλων - στο σχετικό τηλεγράφημα του κροατικού πρακτορείου ειδήσεων "Hina".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...