Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Βοσνία: Άνδρας έριξε χειροβομβίδα σε καφενείο που του είχε απαγορεύσει την είσοδο

Του αρνήθηκαν την είσοδο σε καφενείο κι εκείνος εκδικήθηκε πετώντας μια χειροβομβίδα με αποτέλεσμα έντεκα άνθρωποι να τραυματιστούν


Έντεκα άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη χειροβομβίδας στην ταράτσα ενός καφενείου στη βορειοδυτική Βοσνία, η οποία ερρίφθη από έναν έξαλλο άνδρα, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τους ιδιοκτήτες διότι δεν του είχαν επιτρέψει την είσοδο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Από την έκρηξη της χειροβομβίδας τραυματίσθηκαν ένδεκα άνθρωποι, μεταξύ τους κι ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος της αστυνομίας Μαρίγια Μαρκάνοβιτς.

«Πρόκειται για έναν υπότροπο κακοποιό, πολύ γνωστό στην αστυνομία και για άλλες παρανομίες», πρόσθεσε η ίδια.

Πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όμως η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο, δήλωσε.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας στην Κοζάρκα Ντούμπιτσα. Ερωτηθείς από τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, ένας από τους θυρωρούς του καφέ εξήγησε πως είχε αρνηθεί την είσοδο στον δράστη εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς που είχε επιδείξει στο ίδιο κέντρο κατά το παρελθόν. Λίγο αργότερα, αυτός επέστρεψε με μία χειροβομβίδα, την οποία εκτόξευσε στην ταράτσα του καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται ΟΛΑ αρκεί να μην είναι διαφημιστικά, δυσφημιστικά και να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...